«

»

jul 29

Halvannet år i dvale…

Kanskje på tide å skrive litt her igjen etter halvannet år uten rablerier. Rablet har det vel gjort for meg for lenge siden, men det er morsomt å lese i etterkant for meg selv også. Man ser erfaringer, vær, føre, bekledning, utstyr og andre voldsomt kritiske valg man må ta i den beinharde dønn seriøse idretten….

Det det skal være MORO. Trener fordi det er MORO og deltar i konkurranser fordi det er MORO. Selv om det ikke er fullt så morsomt når det ikke går så bra og man ikke når målsetningene. Derimot gjør dette at ihvertfall jeg blir motivert til å gi enda mer for å nå mine mål og krav til meg selv 🙂

Siden forrige bloginnlegg har det skjedd en hel del, både i forhold til trening, utstyr, konkurranser og resultater. Mer om dette kommer i neste innlegg.