«

»

apr 01

Sesongen nærmer seg :)

Da det ikke ble noe Andalucia Bike Race i februar, var det fint å glede seg til seks dager i Barcelona. For en suveren tur det ble. Fine sykkelturer på morgenen, blå himmel uten skyer alle dager og mange fine attraksjoner og aktivtiteter med familien. Sykkelturene ble noen på egenhånd etter å ha studert strava for å finne mulige fine stier, en kjempefin guidet tur med Øyvind Aas og en avsluttende tur med en lokal sykkelgjeng, bpBikers Team.
Kunne skrevet mye mer om turen men slenger med noen bilder som forteller litt.

Kun to uker etter vinterferien var det jo på tide med påskeferie, en ferie med endel trening og mye sjauing og rydding i heimen. Det nærmer seg altfor fort mai, hvor huset skal klargjøres for visninger og salg. Container ble bestilt og fyllt opp og svigerfar kom og hjalp til med maling av tak i stue, kjøkken og gang. I tillegg malte jeg baderomstaket og peisen, og Hege malte gutterom og vårt soverom. Mye av dette ble gjort mens unga var på hyttetur med min tante og onkel på fjellet i Hedalen og storkoste seg med ski, kvikklunsj, pølser og andre aktiviteter. Kjempetakk til svigerfar og barnepassere 🙂

I påsken ble det samlet mange timer på sykkelen, og jeg fikk prøvd ut produkter fra Herbalife igjen. Etter forespørsel fra et par gausdøler, tidligere kollega Baukkhol og bekjent Bjørnstadjordet, tenkte jeg at jeg får prøve litt produkter fra Herbalife igjen. Har prøvd dette noe tidligere, og var fornøyd med det da også. Nå tenker kanskje mange at nå blir det shaker istedetfor normalt norsk kosthold, men jeg har kun tenkt å benytte meg av treningsdrikkene til Herbalife.

Det er de fire produktene jeg prøver ut:
– CR7: energidrikk med karbohydrater og elektrolytter for å opprettholde væskebalanse og utholdendhet. Brukes i konkurranse og intervalløkter. Veldig god smak, akaibær, og snill for magen.
– Prolong: energidrikk med ekstra proteiner for lengre konkurranser og treningsøkter. Litt tam smak, men veldig snill for magen.
– LiftOff: Koffeinholdig brustablett med smak og få kalorier. Bruker denne sammen med ProLong slik at Prolongen får en litt bedre smak.
– Hydrate: kalorifri drikk med elektrolytter, alter og sitrussmak. Brukes i varmen og på rolige treningsturer.

Om noen av dere som leser dette ønsker å prøve noen av disse eller andre Herbalifeprodukter så er det bare å si ifra.

Nå venter jeg på å komme meg en tur til Mallorca med Geir Nysveen neste torsdag. Der blir det seks dager med fokus på mengde sammen med Beitmyren og folk fra gamle Ateagjengen. Lite problem å samle timer og kilometer med den gjengen kjenner jeg dem rett.

Rittkalenderen på denne siden er oppdatert, og jeg håper jeg får fulldemperen fra Hardrocx i tide til NC rundbane på Fiskum 24.april. Vet ikke om jeg da klarer å fullføre uten å bli tatt igjen med en runde, men ei god hard o2- og teknikkøkt blir det uansett. Samtidig er det en fin gjennomkjlring før Helgøyatråkket 30.april.

Denne uken kommer også årets rittykkel fra Hardrocx, en hardtail med 1×11 og elektrisk bakgir. Gleder meg til å teste den kombinasjonen. Link til rittsykkel finner du her:
http://www.hardrocx.no/portfolio_item/circo-volante-team-sle-xtr-di2-2/

I midten av april skal også hjulsettet, Gutua, fra Rojan Rundfahrt, være klart. 29» karbonhjulsett med white nav og en oppgitt vekt på 1357g skal det bli moro å teste ut. Sjekk deres hjemmeside som også har sykkeltilpasning og blogg med mye fin informasjon, www.rojanrundfahrt.no.