«

»

sep 11

Brandbuløpet 2011 – Lygna til Bleiken

I formiddag tok jeg turen til Lygna for å prøve meg på Brandbuløpet. Dette er et skikkelig terrengløp som er GPS-målt til å være 13,5 km.
Startet på grusvei, men etter ca to km var det inn på sti i skogen. Det var enormt store mengder vann i løypa, og mye myrlendt og annet ulendt terreng som ble forsert. Det gikk bratt oppover i starten av stien, og pulsen spratt fort opp i over 200 🙂 Prøver å la være å tenke på pulsen og biter meg fast i feltet. I nedoverbakkene er det mange som sklir og faller, men det går heldigvis bra med alle. Mange av stedene var det myr, gjørme og vann til knærne, utrolig moro og tungt.

Klokket inn til 1.04.22 ifølge min klokke. Mye surr med deltagerliste og premiering, men jeg tror jeg ble nr 3 i klassen M21-34 (senior), og ca 10 totalt. Mange sterke unggutter i kl 16-20 og ikke minst i eldre klasser. Morsomt var det også at det ikke ble noen «tjejdeng» idag 🙂

Oppdaterer dette når resultatene er publisert.