«

»

okt 01

KLUBB-Open: Triatlon

I knallblå himmel gjorde vi oss klare til ei skikkelig hardøkt, Klubb Idrettsklubb arrangerte åpent klubbmesterskap. Sykling fra Bråstad-Øverby, 3 runder klassisk rulleski på Øverby og så løping opp til Bergstoppen.

Åpnet som vanlig hardt og det jeg klarte, noe pulsen i etterkant bekreftet 🙂 Fuggeln stakk tidlig. Toko prøvde og henge på, men det ble nok for hardt. Fæstan, Thune og jeg dannet en trio litt bak. Når vi kom inn på Panorama veien passerte jeg Fæstan i forsøk på å komme opp i Toko. Kom nesten oppi, måtte gi noen meter igjen, men da tok Fæstan ansvar og dro oss oppi. Thune hadde falt av litt. Vi kom inn til skiftesonen på 12.39, ca 30 sek bak Fuggeln.

Rulleski var den store bøygen for meg, visste jeg slet teknisk. Håpet i det minste å ikke bli tatt igjen med en hel runde av de beste. Tok ikke lang tid før Østlien forserte meg, og på andrerunden kom også Hagen, Kvikstad og gamle, seige Østberg forbi. Ble etterhvert ferdig med de tre rundene, og brukte 22 min på de.

Sliten ja 🙂   Bildet er hentet fra amokfoto.com

Knyttet på meg løpeskoene, men merket tidlig at dette gikk dårlig. Verket i korsryggen og beina var blytunge, allerede før undergangen var jeg ned i skigangefart. Kom opp i veldig treg jogg igjen og prøvde å holde jevn fart, men føltes som om det stod stille. Så Østberg foran meg, men det var ikke nubbsjans. Kikket meg tilbake og så Brobbus nærme seg bakfra. Klarte å holde han bak meg og klokket inn på 46.20 totalt med 10.05 på løpinga.

Ikke veldig overraskende, men en ting er ihvertfall sikkert, her må det trenes skiteknikk og rulleski!

Resultatene tror ble som følger (forbehold om feil):
1. Tor Atle Fuglerud 39:50
2. Geir Thune 40:35
3. Bjørn Erik Tokerud 41:35
4. Espen Østlien
5. Rune Kvikstad
6. Hans Ivar Festad
7. Espen Hagen
8. Håkon Østberg
9. Roar Sollie
10. Tor Atle Brobakken
11. Øystein Myrland (ikke i form idag…)